Wedstrijd informatie

Race Real Dirt!?

Gepost in Wedstrijd informatie

Tijdens het pinsterweekend wil MAC Vlijmen je graag uitnodigen voor ons driedaags 1/10th buggy-evenement op ons klei circuit…. Wacht... Klei? Yep! Je leest het goed!

MAC Vlijmen, beschikt over een, in de Benelux, uniek kleicircuit en -faciliteiten. Zij doen de organisatie van dit evenement. Ze hebben zichzelf als organisatie bewezen tijdens 30 jaar lokale, nationale en internationale wedstrijden. Deze wedstrijden worden georganiseerd met goede races en plezier in het achterhoofd. Niet alleen het grote campingveld met sanitaire voorzieningen, maar ook de unieke omgeving zullen je race-weekend compleet maken! Het circuit ligt in de schaduw van een typisch Nederlandse molen aan de rand van het dorpje Nieuwkuijk. Daar vind je diverse restaurants, cafés en winkels als je even niet rijdt!

BK Gras 2017 - MAC Vlijmen

Gepost in Wedstrijd informatie

Zondag 27 augustus is de 5e wedstrijd van het Belgisch Kampioenschap van seizoen 2017 bij MAC Vlijmen. Deze wedstrijd zal gereden worden op een tijdelijk circuit speciaal gebouwd voor deze wedstrijd, De ondergrond is gras.