Nieuws

Mac Vlijmen en de AVG - wet

Gepost in Nieuws

DSC 6443

Mac Vlijmen zal ook de (vaak onduidelijke) regelgeving van de AVG-wetgeving moeten opvolgen. De bescherming van persoonsgegevens is immers een hot item. Heel veel zal in de loop der jaren door uitspraken van rechtbanken duidelijker worden. Voorlopig dienen wij ons aan een aantal basisprincipes te houden om juridische problemen te voorkomen. Hieronder enkele regels waar we ons aan dienen te houden:

1.   Deelnemer aan wedstrijden verleent bij voorbaat toestemming aan Mac Vlijmen voor openbaarmaking van tijdens of rond het evenement gemaakte foto’s ,beeldmateriaal,  lijsten en dergelijke, waarop de deelnemer of zijn naam zichtbaar is.

2    Alle persoonsgegevens worden door de Mac Vlijmen conform de wet bescherming persoonsgegevens vertrouwelijk behandeld.

3   Deelnemers  hebben te allen tijde het recht op inzage in, en verwijdering van, hun persoonlijke gegevens door contact op te nemen met Mac Vlijmen.

Inschrijven via MYRCM

Gepost in Wedstrijd informatie

 

Sinds dit seizoen maken we gebruik van nieuwe telsoftware voor de wedstrijden. Door dit systeem is het makkelijk voor de wedstrijdleiding om de voorinschrijvingen en resultaten te verwerken. Daarnaast heeft het voor de rijders ook een groot voordeel! Het is namelijk mogelijk met één account in te schrijven voor de wedstrijden. Dit betekent dat niet elke wedstrijd de transpondernummers opnieuw opgezocht moeten worden, als je eenmaal een account hebt dan wordt dit onthouden. Ideaal dus! 

Inschrijven kan je via www.myrcm.ch. Om direct naar een overzicht met alle wedstrijden van MAC Vlijmen te gaan klik hier!  

Handleiding inschrijven via MyRCM