Openingstijden

Om gebruik te maken van de faciliteiten dien je lid te zijn en/of ingeschreven zijn voor het desbetreffende evenement. Meer info...

Op het circuit van MAC Vlijmen zijn binnen het seizoen verschillende momenten per week beschikbaar om te rijden.
Het seizoen loopt van maart t/m september. Buiten het seizoen is het circuit gesloten. In deze periode is het mogelijk deel te nemen aan het winterkampioenschap.

Clubavond: dinsdag 19:00 t/m …

Clubwedstrijden
De clubwedstrijden van MAC Vlijmen zijn normaal altijd op zondag. Voor de precieze data kun je  onze kalender raadplegen. Ook zijn er regelmatig leden die op zaterdag en zondag buiten de clubwedstrijddagen gaan rijden. 

Andere wedstrijden
Voor andere wedstrijden zoals een BK is het gebruikelijk extra trainingsmogelijkheden te bieden aan de deelnemers. Voor meer informatie hierover willen we je verwijzen naar de informatiepagina van de desbetreffende wedstrijd.

Toegang voor leden
Leden hebben naast de reguliere openingenstijden ook op andere momenten toegang tot het circuit. De code van het hek is verkrijgbaar bij het bestuur.

Uitzonderingen
Omdat het circuit buiten ligt kan het voorkomen dat  er na een regenbui plassen of erg natte stukken op de baan zijn. In dit geval zal het circuit gesloten zijn.
Ook kan ter voorbereiding van een race gekozen worden af te wijken van bovenstaande tijden en/of dagen.
Indien je zeker wilt weten of er gereden kan worden kan je voordat je gaat rijden contact opnemen met iemand van het bestuur.

Winterstop
In de winter is het circuit gesloten. Het seizoen loopt van april t/m oktober (afhankelijk van het weer kan hiervan afgeweken worden). In de wintermaanden is het niet mogelijk gebruik te maken van het circuit. In de winter wordt het winterkampioenschap georganiseerd. Dit zijn drie, druk bezochte,  wedstrijden in een manege om in de winter actief  te blijven.